HCG și situația COVID19 din prezent

726

Cum facem față situației COVID19 din prezent ?

Cea mai bună cale de a face față unei situații de criză este de a te adapta foarte rapid si să continui să mergi înainte cu capul sus. Situația COVID19 ne-a făcut și mai precauți pe de-o parte cu aplicarea normelor de sănătate și siguranță pentru că sănătatea oamenilor noștri este de aur și pe de altă parte ne-a obligat să facem eforturi financiare serioase pentru a ne securiza stocurile. Suntem bucuroși să contribuim pozitiv în special în contextul COVID19 producând boxuri metalice pentru uz medical. Containerele metalice sunt livrate chiar acum la nivel național și internațional, purtând cu mândrie eticheta de calitate “Fabricat în România”.

Nu ne oprim si suntem cei mai buni prieteni ai normelor de sănătate în contextul COVID19, pentru că sănătatea oamenilor nostri este de aur !

Activitățile noastre de servicii si producție continuă în ciuda acestui context dificil COVID19, care ne afectează social și economic pe noi toți. La nivel mondial, toate industriile sunt puse în fața unor alegeri foarte dure, care trebuie să fie realizate rapid pentru a putea naviga aceste timpuri extrem de încercate, pe puțin zis.

Practic, nu ne oprim activitățile pentru că a ne opri nu este o opțiune pentru noi, obligațiile nostre de business trebuind să fie satisfăcute în totalitate. Aplicăm toate normele standard de sănătate prevăzute, pentru că sănătatea echipelor noastre ne este brățară de aur și are prioritate înainte de orice altceva. Continuăm deci să livrăm serviciile și produsele noastre clienților naționali și internaționali.

Cum reușim să ne ținem oamenii aproape ?

În ciuda contextului COVID19, toate contractele noastre de personal rămân în totalitate active, nici un dosar de șomaj tehnic nu este în aplicare în compania noastră.
Politica noastră este “Toată lumea rămâne” și ne focusăm să facem eforturi suplimentare în a menține situația stabilă în cadrul echipei noastre, atât la nivel comercial cât și la nivel financiar.

Mai mult, pe lângă toate contractele de muncă active în prezent în Timișoara dar și în cadrul Fabricii de la Hunedoara, am crescut capacitatea noastră de producție pe perioada ultimelor luni de zile, după cum urmează: 17 noi locuri de muncă, tehnicieni pentru departamentele de producție și 3 noi locuri de muncă pentru departamentele administrativ și comercial din cadrul sediului de la Timișoara.

Cum contribuie fabrica noastră de Confecții Metalice în acest context ?

Fabrica noastră de confecții metalice din Hunedoara joacă și ea un rol important în contextul COVID19, odată cu începerea producției de boxuri metalice din luna martie din acest an.
Containerele metalice sunt de uz multiplu, în acest caz fiind folosite în principal pentru scopuri medicale. BVB Research, o companie românească, deține licența pentru producția acestor containere metalice. Capacitatea noastră de producție în Hunedoara este de 3 containere pe zi, cu destinații naționale și internaționale. Clienții interesați de boxurile metalice sunt deopotrivă români sau din diferite țări europene.

Suntem implicați în mod serios în a pune umărul în această situație de criză cu care ne confruntăm suntem cu toții la nivel mondial, lucrările noastre purtând cu mândrie eticheta de calitate “Fabricat în România”.

Furnizorii noștri: cum rezistă situației de criză COVID19 ?

Furnizorii noastri sunt localizați în principal în Lombardia, Italia de Nord, una din zonele cele mai afectate de criza COVID19. Mai mult de jumătate dintre ei, în jurul a 60% și-au înghețat activitățile pentru perioada actuală de carantină și izolare la domiciliu.

Avem în prezent cel mai mare stoc de piese și componente hidraulice din România pe care am reușit să-l securizăm în ultimele luni de zile, ținând cont de evoluția situației de criză COVID19 la nivel internațional.
Trebuia să ne asigurăm că stocul nostru nu va fi impactat în mod negativ deci a trebuit să efectuăm eforturi financiare solide pentru a ține sub control stocul de materiale.

Clienți: producția curentă continuă să rămână stabilă

Producția noastră își continuă activitatea la capacitate deplină în ambele locații : sediul din Timișoara focusat pe hidraulică și fabrica de confecții și structuri metalice din Hunedoara.

Pentru moment muncim la livrarea obligațiilor contractuale prezente, care au cunoscut o ușoară creștere a cererii pe partea de hidraulică din partea clienților români. Creșterea cererii pentru servicii de mentenanță și livrarea de componente hidraulice este datorată în principal sectoarelor de agricultură și de construcții locale. În ceea ce-i privește pe clienții nostri europeni, cererea lor stagnează în prezentul context economic instabil.

Dragi cititori, vă mulțumim pentru atenție. Vreti să aflați în ce mod s-a implicat HCG Hydraulic Center Group în cadrul Festivalului Flight Timișoara ediția 2019 și despre chestiile faine pe care le-am realizat pentru festivalieri? Atunci, înscrieți-vă la newsletter-ul nostru și veți afla în articolul următor.