Training Center Bosch Rexroth : în viitorul apropiat

732

Investiția în capitalul uman este cea mai bună pe care o companie sau un antreprenor o poate face. Reprezintă unul dintre factorii cheie de succes pentru dezvoltarea din cadrul fiecărei industrii pe termen lung. Dat fiind ritmul vitezoman al avansărilor tehnologice realizate la nivel mondial și marea diferență pe care o face tehnologia de nouă generație general vorbind, trebuie să investim continuu în creșterea knowhow-ului nostru în hidraulică și de asemenea să împărtășim din expertiza și cunoașterea noastră practică noii generații de specialiști în hidraulică.

Bosch Rexroth Training Center în Timișoara

În următorii ani planul nostru este să ne extindem platforma de know-how în hidraulică prin implementarea unui Training Center Certificat Bosch Rexroth în Timișoara. Industria noastră are nevoie de specialiști capabili să se adapteze rapid la nevoile pieței, iar trainingurile Bosch Rexroth pe care le vom furniza vor asigura specializarea în hidraulică la cel mai bun nivel, la nivel mondial.

Certificările Internaționale garantează calitatea trainingului și accesul la o rețea globală de specialiști în hidraulică și ampla sa gamă de aplicații în cadrul tuturor sectoarelor de activitate.

Training Center Certificat : care este valoarea adăugată?

Bosch Rexroth Drive & Control Academy (DCA) a dezvoltat un concept global de calificare didactică și training pentru educație și formare, folosind pachetul de Calificare DCA brevetat care include sisteme de training, concepte săli de formare, software, materiale de training, eLearning precum și resurse de predare și învățare. Vom aplica în mod corespunzător acest sistem de învățare și predare certificat – DCA Learning Management System (LMS) – precum și sistemul Rexroth LearnWorld, pentru a livra trainguri de înaltă calitate în tehnologiile inovatoare.

În calitate de partener cu un Training Center Certificat (LTC – Licensed Training Center), vom avea oportunitatea de a livra trainiguri Rexroth cu calitatea Rexroth, ca reprezentanți ai Bosch Rexroth. Având statusul de LTC, vom fi capabili să distribuim certificate Rexroth originale cursanților noștri. Datorită sistemului de învățare predare Rexroth (LMS) certificatele emise în urma trainingurilor vor purta și logo-ul Training Center-ului nostru.

Ca un Training Center Certificat vom avea la dispoziție traineri calificați corespunzător, care sunt în posesia unui certificat valabil pentru a preda Trainingurile Rexroth. Trainerul primește certificatul în urma absolvirii cu succes al unui curs Train The Trainer.

Learning Management System (LMS) – Sistem de formare integrat

Principalele domenii de training

Zonele tehnologice și echipamentele în cadrul unui Training Center Certificat Bosch Rexroth sunt focusate pe trei mari arii de interes:

HIDRAULICĂ
Pentru aplicațiile practice în hidraulică, vor fi disponibile diferite exerciții practice cu seturile de echipamente de test disponibile, pentru comutarea sistemelor hidraulice, rezolvarea problemelor în comutarea hidraulică, tehnologie proporțională, tehnologie de control sau chiar pentru hidraulică proporțională în aplicațiile mobile.

PNEUMATICĂ
În domeniul pneumaticii, Bosch Rexroth Drive & Control Academy (DCA) furnizează exerciții și seturi de echipamente pentru pneumatica standard, electro pneumatică, precum și tehnologie de control sau de reglare. Sistemul de montaj patentat permite o deplină flexibilittae și în același timp o prindere sigură.

AUTOMATIZARE / ROBOTICĂ / TEHNOLOGIE SENZORI
Posturile de lucru si seturile de echipamente pentru tehnologia automatizării și Industria 4.0 integrează tehnologiile de control și tracțiune / conducere într-un singur sistem. Folosind tehnologia de control și cea a senzorilor, driverele sunt conectate la un sistem complet, care poate fi folosită chiar și pentru aplicații complexe de Industrie 4.0, care duc pas cu pas spre acest nou subiect.

Un sistem de formare certificat avansat

Cu o selecție media compehensivă, Rexroth LMS securizează un transfer de calitate a cunoștințelor. Cu siguranță vom folosi toate resursele de predare și învățare la dispoziția noastră pentru a pregătirea, susținerea sau informarea cursurilor de formare ca instrumente pentru profesori, instructori sau traineri. Resursele media pe care le vom folosi vor fi adaptate și pentru formarea independentă.

Portofoliul media al DCA Drive & Control Academy include tot de ceea ce ai nevoie de la soluții de formare clasice până la cele digitale, pentru a optimiza procesul de învățare: literatură în format imprimat și electronic, eLearninguri și eTraininguri, video-uri, instrumente, postere si modele de decupat, animații 2D și 3D și aplicații, precum și software dedicat.

Modulele de formare în tehnologie pe care vom putea să ne focusăm sunt următoarele:

  1. Hidraulică : Hidraulică Industrială; Hidraulică Mobilă și Hidraulică & tehnologia valvelor de control proporțional
  2. Automatizări / Mecatronică
  3. Robotică
  4. Industria Conectată, Industria 4.0 – Tehnologia senzorilor
  5. Pneumatică

Vrei să afli mai multe lucruri interesante despre povestea noastră în domeniul hidraulicii? Bine! Atunci înscrie-te la HCG NEWS și vei primi mai multe informații folositoare la subiect.